Sweet Bonanza Sembollerinin Getirdiği KazançlarSweet Bonanza Sembollerinin Getirdiği Kazançlar

2023’e damga vuran sweet bonanza sembollerinin getirdiği kazançlar merak edilen konular arasında yer alıyor. Kazanç faktörü söz konusu olduğunda oyunun sembolleri sizlere yüksek ödemeler sunmayı başarıyor. Yüksek ödeme hattından yararlanarak kazançlarınızı arttırmak istiyorsanız Multiplier Çarpan bonuslarıyla kazançlarınızı artırabilirsiniz.

Minimum 2x maksimum ise 100x oranında kazanç havuzundan yararlanmanızda oyun önemli rol oynuyor. Oyunu oynayarak kazandıran bir slot oyunu oynama fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Slot oyunu Pragmatic Play Casino oyunu olarak ön plana çıkar. Bu durum oyunun ne kadar kazandıran bir slot oyunu olduğunu kanıtlayan faktörlerden biridir. Maksimum 5000x oranında oyun sizlere kazanç havuzundan win sağlar. Peki, Sweet Bonanza Sembollerinin Getirdiği Kazançlar nelerdir?

Baymavi Giriş

Sweet Bonanza Sembollerinin Getirdiği ve Scatter Sembolü Kazançlar

Scatter sembolü sweet bonanza oyununda freespin kazanmanızı sağlayan sembollerin başında geliyor. +5 freespin kazanmak istiyorsanız oyunda bulunan scatter sembollerini 3’lü olarak eşleştirmeniz gerekiyor. 3’lü olarak eşleştirme işlemini tamamladığınızda 5 freespin oyun sizlere sunar.

6 scatter sembolünü eşleştirdiğinizde ise oyun sizlere 100x kazanç sunar. 5 sembol eşleştirdiğinizde 5x, 4 sembol eşleştirdiğinizde 3x kazanç havuzundan yararlanabileceksiniz. Scatter sembolü oyundaki kazançlarınız arttırmayı sağlayan semboller arasında bulunuyor.

Sınırsız kazanç havuzundan yararlanarak kazandıran bir oyun deneyiminden yararlanmak istiyorsanız slot oyunu sizlere bu avantajı fazlasıyla sunacaktır. Slot oyununu oynayarak kazançlı bir oyun deneyiminden yararlanabilecek ve böylelikle büyük win havuzundan faydalanma olanağına sahip olabileceksiniz.

Sweet Bonanza Sembollerinin Getirdiği Kazançlar ve Kalp Sembolü Kazançlar

Kalp sembolü oyunun yüksek ödeme yapan kazançları arasında bulunuyor. 12 tane kalp sembolünü bir makarada eşleştirdiğinizde ortalama olarak 50.00x kazanç sağlayabilirsiniz. 10+ kalp sembolünü eşleştirdiğinizde ise oyun sizlere 25.00x kazanç sunar.

Bunun yanında oyunda 8 tane kalp sembolün eşleştirdiğiniz zaman ise oyunun 10.00x kazanç sunduğu biliniyor. Kalp sembolü scatter sembolünden sonra en fazla ödeme yapan sembollerden biridir. Yüksek miktarlarda ödemeler yapmasıyla tanınan bu sembolün gelme olasılığı tur başına %60 olarak belirlenmiştir.

Tur başına gelme olasılığının yüksek olması sembolün önemli yanları arasında bulunuyor. Kırmızı şeker sembolüne benzer bir tasarıma sahip olan kalp sembolü oyunda kazançlarınızı arttırmanızda önemli rol oynayacaktır.

Sweet Bonanza Elma Sembolü Kazançları

Elma sembolü oyunun orta ödeme yapan kazançları arasında bulunan sembollerden bir tanesi konumundadır. Bu sembolü kazandığınızda ortalama olarak 10.00x kazanç sağlarsınız. 12 elma sembolünü eşleştirdiğiniz zaman özellikle oyun sizlere 10.00x çarpan atar.

10 elma sembolünü birleştirdiğiniz zaman ise oyun 1.50x kazanç sağlamasıyla ilgileri üzerine çekiyor. 8 elma sembolünü eşleştirdiğinizde oyun 1.00x kazanç sunacaktır. Kazandıran slot oyunu meyve temalı ve şeker temalı slot oyunları arasında bulunuyor.

Oyun havuzundan geniş düzeyde yararlanmak istiyorsanız ve bonus sistemiyle kazançlarınızı katlamak istiyorsanız slot oyunu sizlere fırsatlar sağlayacak faktörler arasındadır. Birinci sınıf oyun deneyiminden yararlanmak istiyorsanız slot oyunu sizlere yüksek ödemeler sağlamasıyla tanınıyor.

Sweet Bonanza Mor Şeker Sembolü Kazançları

Sweet Bonanza mor şeker sembolü oyundan yüksek kazançlar sağlayan sembollerden birisi konumundadır. Mor şeker sembolünü 12’li olacak şekilde makarada eşleştirdiğinizde 25.00x kazanç sağlayacaksınız. Kazançlarınızı doğrudan scatter + wild sembolleriyle katlayabilirsiniz.

Mor şeker sembolünü 10+ şekilde eşleştirdiğinizde ise 10.00x kazanç sağlayacaksınız. 8 mor şeker sembolü eşleşince oyun 2.50x kazanç sunar. Şeker sembolleri içinde mor şeker sembolü en yüksek ödemelerden yararlanmanızı sağlayan semboller arasında bulunuyor.

Kazanç sembollerinin fazla olması ve yüksek win hattından yararlanmanızda önemli rol oynaması sweet bonanza oyununun önemli yanları arasında yer alıyor. Oyunu oynamak için aynı zamanda sistem sizlere demo ve tam sürüm deneyimi sunar. Sweet Bonanza Sembollerinin Getirdiği Kazançlar bu şekildedir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *