Sweet Bonanza SembollerSweet Bonanza Semboller

Günümüzün favori oyunları haline gelen ve her 10 kullanıcıdan 9’unun oynadığı ve bilgi sahibi olduğu bir oyun olması ile bilinir ve en çok araştırma konusu olan başlık ise sweet bonanza semboller başlığıdır. Bu içeriğimizde sizlere oyun ve oyunun genel kuralları, kullanımındaki semboller hakkında bilgi vereceğiz.

Sweet Bonanza Sembolleri Nelerdir?

Baymavi Giriş

Sweet Bonanza semboller kısmına bakıldığında genel anlamda karşınıza çıkanlar: Meyve sepeti, şeker kaplanı, şekerler ve meyvelerdir. Bu detaylara birlikte göz gezdirelim. Her sembolün anlamı ve aynı semboller ile gelmesi halinde kazançları ayrı ayrı oluyor. Bazılarında kombine gelmesi halinde kazanç çok yüksek olur iken bazılarında da düşük kazanç ile oyun kapatabiliyor.

Karşımıza çıkan semboller genelde şu şekilde sıralanabiliyor:

  • Meyveler olarak bakıldığında: Üzüm, Elma, Karpuz, Muz
  • Şekerlemeler olarak bakıldığında: Kalpli şekerleme, Kare şekerleme, Beşgen şeklinde şekerleme, Mavi dikdörtgen şekerleme
  • Bir de Şeker Kaplanı mevcut.

Yukarıda belirtilen semboller bir ekranda geldiğinde renk cümbüşü olup en dikkat çeken ve sizleri oyuna girdiren ise 4 Şeker Kaplanı yakalamanız halinde gerçekleşiyor.

Sweet Bonanza Semboller
Sweet Bonanza Semboller

Sweet Bonanza Kazançları Neye Göre Oluyor?

Sweet Bonanza semboller sorularında merak edilen diğer bir başlık ise kazançlar neye göre hesaplanıyor? Nasıl yüksek kazanç sağlayabilirim? Bu konuda kazanç tablosu gibi sizlere getirisi yüksek olan oyun mantığını açıklayacağız. Sembollere göre kazançlar değişiklik gösteriyor.

Şu şekilde ifade edebiliriz:

  • Aynı meyvelerin bir araya gelmesi ile en yüksek kazanç
  • Şeker Kaplanının gelmesi en yüksek kazanca denk gelir.
  • Meyveler ve şekerlerin kombinasyonu yüksek kazanç olarak gösterilebilir.

Oyun için birkaç defa ücretsiz oynamanız halinde mantığını ve kazanç şeklini çözmeniz çok kolay. Oldukça kolay ve basit mantığı olan bu oyunda sizlere de bol şans ve kazançlar dileriz.

Sweet Bonanza Çizgi Ödemesi Nasıl Veriyor?

Sweet Bonanza semboller bir arada gelmesi veya çizgi ödeme denilen sistemi ile de kullanıcılarına kazanç sağlayabiliyor. Meyve temaları kullanılan ve oldukça dikkat çekici bu oyunda kazanç sağlamak mümkün. Ödeme çizgilerinde belli bir strateji olmayıp oyun alanı içinde her yönde sizlere aktarılabiliyor.

Ödeme çizgilerinden ayrı özel sembollerle de kazancı ikiye katlamak mümkün olabiliyor. Çizgi ödemeler nasıl alınır sorusuna şu şekilde açıklama iletilebilir. 3 Veya daha fazla meyvenin gelmesi ile çizgi ödemeleri alır iken şekerlemelerde 8 veya daha fazlası gelmesi gerekiyor. Free spin için ise 4 veya daha fazlası gerekiyor.

Sweet Bonanza Kazanç Tablosu Mantığı Nedir?

Sweet Bonanza semboller için kısaca kazanç tablosu şu şekilde iletiliyor. Muz, Elma, Üzüm ve Şeker sembollerinde 5 sayısı aynı ekranda aynı sembolde gelmesi halinde kazanç sağlayabiliyorsunuz. Örneğin 5 adet Muz sembolü kazancı 5000 jeton iken 5 adet Şeker sembolü 2500 jetona denk geliyor. Bunların yanı sıra 5 adet Üzüm 2000 jeton ediyorken 5 adet Elma ise 1500 jeton ediyor

Sweet Bonanza İle Kazanç Şansı Yakala

Sweet Bonanza semboller ile birçok beğeni alan ve kullanıcı kitlesi gün geçtikçe artan slot oyununda yüksek kazanç sağlamak için şu yöntemleri de seçebilirsiniz. Spin alarak kazanç sağlamak daha hızlı yoldan olup bu şekilde oyuna direkt girebiliyorsunuz.

Spin alıp oynayarak yüksek kazançlar elde etmeniz çok daha mümkün hale geliyor. Oyunda yeni iseniz ilk etapta ücretsiz oynayıp stratejisini öğrendikten sonra düşük bütçe ile oynamaya başlayıp kazandıkça yükseltebilirsiniz. Meyvelerden üzüm, muz ve yaban mersinleri bir ataya geldiğinde oyun daha aktif hale geliyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *